glassAdvisor

Valg af glas samt rudeopbygning er ekstremt vigtigt for den samlede konstruktion.
ScreenLine persienner kan som udgangspunkt bruges sammen med alle typer glas f.eks. brand, tyveri og coated glas. Men vi henleder alle, der arbejder med facader og glas samt ingeniører, om at få foretaget de nødvendige beregninger hos en velrenommeret glas og rude specialist.

Ved indbygning af persienner skal der altid tages højde for, persiennens farve og temperatur i den pågældende rudekonstruktion.

ScreenLine har her udviklet V95* special lamel, som er ideel til tre-lags ruder, samt facade konstruktioner der kan håndtere rudetykkelse på omkring max 48-50 mm. Persiennens dimension er altid vigtig – check med ScreenLine omkring mål der ikke er indenfor standard.

Valg af glasset er meget vigtigt, og skal leveres af anerkendt producent. Der tages højde for at den pågældende rude kan håndtere den ind- og ud-bøjning, som vil forekomme af det atmosfæriske tryk, som giver HHV over- og undertryk inde i ruden.

Hent brochure

Det enkleste og mest fleksible værktøj til, at skabe og vurdere enhver sammensætning af glas eller glas + solafskærmning, hvor end du befinder dig, med simple in- og output.

Hent brochure

Har du spørgsmål?

Kontakt os for en snak om dit projekt, eller blot nogle gode råd.

Ring +45 7022 8005

eller

Send os en mail

Mads Falden 2

Mads Falden

Vores hjemmesider

Pellini Nautica

Pellini Nautica

Blinds for yachts and luxury boats.

Pellini Tende e Sistemi

Pellini Tende e Sistemi

Technical blinds for interiors.

ScreenLine

ScreenLine

DGU integrated blinds.

GlassAdvisor

GlassAdvisor

Enkel & Fleksible Simulerings software.

BOOK AN ONLINE MEETING