Nyheder - Dansk

Velkommen til vores nyheds side, hvor vi vil fortælle om store og små begivenheder, som er sket eller sker i vores verden.

Skulle du have spørgsmål, eller kommentarer til de enkelte meddelelser her på siden, er du velkommen til at sende os en mail.


New AARCH Arhus DK

Where architects will meet natural daylights – will be in the new architect school in Aarhus Denmark.

Bygg Göteborg 2019

ScreenLine/Pellini var repræsenteret til Bygg Göteborg 2019. Vores stand var yderst velbesøgt, og vi fik knyttet flere nye kontakter. Vi glæder os til det fremtidige samarbejde med vores nye svenske forretningsforbindelser.

BAU 2019

Blev et rekord år med mere end 250.000 besøgende, til de over 2250 stande ScreenLine stand var velbesøgt, og nye kunder samt kontakter blev vel modtaget.

Vi er tilbage igen om 2 år på BAU21

Glasstec18

ScreenLine/Pellini deltog som altid ved verdens største messe for glasindustrien i Düsseldorf.

Nye produkter som SL16 system, glassAdvisor software, stemmestyring af persienner med meget mere i løbet af 2018/2019 vil vi markedsføre de nye produkter og tiltag i markedet.

Slagelse OPP

Nyt føde- og sengeafsnit til Slagelse Sygehus, med tilhørende cirka 1500 stk. ScreenLine® Persienner, MB-Brushless motor – med tilhørende ScreenLine el komponenter. Rude leverandør: Glassolution DK, Vindue/Facade leverandør: Kastrup Vinduer.

Nyt samarbejde

www.auroomwellnes.com fremstiller lækre, eksklusive saunaer, som tilpasses kundens behov, i samarbejde med de bedste arkitekter og designere. De har valgt at samarbejde med ScreenLine. Den ScreenLine integrerede persienne de har valgt her, er type MB, som er motoriseret og styres via fjernbetjening eller app.

BODO hospital i Nordnorge

Vores første leverance til BODO hospital i Nordnorge – cirka 500 ScreenLine® MB-brushless persienner, med tilhørende ST-KNX ScreenLine elektronik. Rude leverandør: Klaasimeister Estonia, facadeleverandør Malmerk, Tallinn.

Begivenheder

No items found.

Har du spørgsmål?

Kontakt os for en snak om dit projekt, eller blot nogle gode råd.

Ring +45 7022 8005

eller

Send os en mail

Mads Falden 2

Mads Falden

Vores hjemmesider

Pellini Nautica

Pellini Nautica

Blinds for yachts and luxury boats.

Pellini Tende e Sistemi

Pellini Tende e Sistemi

Technical blinds for interiors.

ScreenLine

ScreenLine

DGU integrated blinds.

Pellini

Pellini

Beauty beyond reach.

GlassAdvisor

GlassAdvisor

Enkel & Fleksible Simulerings software.