ScreenLine Systems

Vi er specialiseret i elektronik, der skal bruges sammen med produkter fra ScreenLine®. Vi beregner projekter og rådgiver BMS/CTS- folk om produkter, der skal bruges sammen med ScreenLine persienner.

ScreenLine Systems ApS leverer ”plug & play”- bokse til projekter, og vi sælger motorkabler, elektronisk tilbehør og support.

ScreenLine Systems Aps. cvr/vat 31848741 - sparnord-bank 9012 4572131721

ScreenLine Nordic

Vi er agentur for Pellini Industries – og tager os af salg og marketing i Norden og Baltikum.

Danmark, Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland og Litauen.

ScreenLine Nordic ejes af Mads Falden og skulle du have brug for yderligere information om vores produkter eller forretning – kontakt os venligst.

Linkedin

ScreenLine Nordic - cvr 30946367 - sparnord 9012 4570819807

Pellini - ScreenLine

Pellini SpA blev grundlagt i 1974 i Codogno, Italien – som en håndværker og familieejet virksomhed, der producerer persienner, foldedøre, myggenet og markiser. I 1984 begyndte Pellini at samarbejde med en førende multinational virksomhed, der fremstiller persienner til interiør; dette gjorde det muligt for Pellini at bevæge sig væk fra et lokalt marked og dukke op på det nationale marked.

I 1990 startede virksomheden et projekt for at integrere en persienne i isoleringsglas, der skulle opnå hævning og sænkning af en persienne indkapslet i en termorude og samtidig bevare sidstnævntes integritet.

I dag bevarer virksomheden den oprindelige håndværkerholdning i sine skræddersyede produkter, perfektioneret af hænder med et omhyggeligt øje for detaljer i stedet for at blive masseproduceret - samtidig opererer Pellini på verdensplan og er anerkendt og førende indenfor solafskærmningssystemer.

Har du spørgsmål?

Kontakt os for en snak om dit projekt, eller blot nogle gode råd.

Ring +45 7022 8005

eller

Send os en mail

Mads Falden 2

Mads Falden

Vores hjemmesider

Pellini Nautica

Pellini Nautica

Blinds for yachts and luxury boats.

Pellini Tende e Sistemi

Pellini Tende e Sistemi

Technical blinds for interiors.

ScreenLine

ScreenLine

DGU integrated blinds.

GlassAdvisor

GlassAdvisor

Enkel & Fleksible Simulerings software.

BOOK AN ONLINE MEETING